Grătar Ovari

Camelia Căliman, Tg. Mureș

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

5 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 45 minute

Îți trebuie:

  • 5 felii carne de porc
  • 5 felii șuncă
  • 150 g ciuperci
  • 5 felii cașcaval
  • 5 felii roșii
  • sare
  • piper
  • scobitori

Pregătești așa:
Condimentezi feliile de porc cu sare, piper și le pui pe grătar, apoi le dai deoparte.
Speli ciupercile și le tai rondele. Într-o tavă așezi toate ingredientele în următoarea ordine: o felie grătar, o felie șuncă, ciuperci, o felie cașcaval și o felie de roșie. Le fixezi cu o scobitoare în mijloc și le dai la cuptor, până se topește cașcavalul.
Le poți servi cu piureu de cartofi, orez fiert sau murături.

 

Add Comment