Grătar Ovari

Camelia Căliman, Tg. Mureș

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

5 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 45 minute

Îți trebuie:

  • 5 felii carne de porc
  • 5 felii șuncă
  • 150 g ciuperci
  • 5 felii cașcaval
  • 5 felii roșii
  • sare
  • piper
  • scobitori

Pregătești așa:
Condimentezi feliile de porc cu sare, piper și le pui pe grătar, apoi le dai deoparte.
Speli ciupercile și le tai rondele. Într-o tavă așezi toate ingredientele în următoarea ordine: o felie grătar, o felie șuncă, ciuperci, o felie cașcaval și o felie de roșie. Le fixezi cu o scobitoare în mijloc și le dai la cuptor, până se topește cașcavalul.
Le poți servi cu piureu de cartofi, orez fiert sau murături.

 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!