Drob din ficăței de pui

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
1 kg ficăței de pui
2 pateuri mari
4 legături ceapă verde
2 linguri usturoi verde
10 linguri orez
2 legături mărar verde
2 legături pătrunjel
4 linguri pesmet
6 ouă crude
sare și piper
Pregătești așa:
Pui ficățeii la fiert pentru câteva minute, îi lași apoi la răcit și îi dai prin mașina de tocat carne. Fierbi orezul în apă, îl strecori și îl lași la răcit.
Într-un castron mare pui orezul, ficățeii tocați, pateul, verdețurile tocate mărunt, ouăle crude, sare și piper după gust. Amesteci bine și pui totul într-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu puțin pesmet. Coci circa 45 de minute, la foc potrivit.

Pregătire: 45 minute; Coacere: 50 minute
Rețetă de Adriana Mariana Rada, Oradea, jud. Bihor

Iată aici o altă rețetă de drob.

Add Comment