Drob de ștevie

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
5-6 legături ștevie
2 ouă
1 legătură mărar
1 legătură ceapă verde
piper
1 lingură făină
sare
ulei pentru prăjit
Pregătești așa:
Pui o cratiță cu apă pe foc, iar când dă în clocot, pui ștevia, aleasă dinainte și spălată. După ce s-a opărit bine, scurgi ștevia bine, o toci mărunt și o pui într-un castron mai mare. Separat, bați 2 ouă, pui piper, ceapă verde, mărar și puțină făină. Amesteci bine și torni compoziția peste ștevia tocată. Amesteci totul bine, apoi iei o cratiță mai adâncă, pui ulei, iar când se încinge uleiul, torni compoziția în cratiță. După ce s-a prăjit pe o parte, întorci și pe partea cealaltă. Servești drobul de ștevie cât e cald.

Pregătire: 25 minute; Prăjire: 10 minute
Rețetă trimisă de Julieta Bundalici, com. Pîrscov, jud. Buzău

 

Dacă dorești o altă rețetă asemănătoare, intră aici.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!