Foto: Mihai Nicolae
Rețetă de Rodica-Doina Crăciun, Galați
Preț: 33 lei-10 porții
Pregătire: 40 minute
Coacere: 50-60 minute
Îți trebuie: ■ 500 g piept de pui ■ 500 g ficăței ■ 500 g ciuperci ■ 3 legături de ceapă verde ■ 1 legătură mărar ■ 1 legătură pătrunjel ■ 5 ouă ■ sare ■ piper ■ unt ■ pesmet
Pregătești așa: Călești în unt ceapa verde, curățată și spălată, adaugi pieptul de pui și ficățeii tocați mărunt, apoi ciupercile tocate mărunt. Lași amestecul puțin la răcit, apoi adaugi gălbenușurile pe rând. Albușurile bătute spumă cu puțin suc de lămâie le adaugi treptat în compoziție. La urmă pui verdeața tăiată mărunt, piper și sare după gust. Coci în tavă unsă și tapetată cu pesmet.