Dovlecei foarte gustoși

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
6 dovlecei
4 roșii
2 ouă
6 linguri de brânză rasă
4 linguri de unt
3 linguri smântână
1 legătură mărar
sare
piper
Pregătești așa:
Cureți dovleceii, îi tai în două bucăți pe lung și le scoți miezul. Tai roșiile mărunt, le amesteci cu miezul de la dovlecei tocat și adaugi mărarul tocat mărunt, sare și piper. Aranjezi dovleceii într-un vas tapetat cu unt și îi umpli cu amestecul de roșii și cu miezul de dovlecei.
Freci ouăle cu smântâna, adaugi brânza rasă și torni acest sos peste dovlecei. Pui vasul în cuptor pentru 30-35 de minute, la foc potrivit. Cuptorul trebuie să fie deja încălzit.

Pregătire: 40 minute; Coacere: 35 minute
Rețetă de Sonia Miclescu, București

Intră și aici.

Add Comment