Cuburi de caș

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
500 g caș
2 căței de usturoi
200 g brânză topită
sare, piper, boia
pătrunjel tăiat mărunt
mărar
alune prăjite și pisate
Pregătești așa:
Dai cașul pe răzătoare, zdrobești usturoiul și îl amesteci cu brânza topită. Crema obținută o condimentezi după gust și o întinzi într-o tavă de 2 cm grosime, unsă cu ulei.
Acoperi și lași la rece până se întărește. Apoi tai crema în cubulețe și înfigi fiecare cubuleț într-o scobitoare.
Tăvălești fiecare cubuleț cu ajutorul scobitorii prin câte o compoziție: mărar, boia, piper, verdeață tocată mărunt sau alune prăjite și pisate.

Pregătire: 45 minute; Răcire: 55 minute
Rețetă de Gabriela Constantinov, București

Intră aici și vei găsi alt tip de cubulețe.

Add Comment