Cubulețe de sfeclă roșie

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
2 sfecle roșii potrivite
2 linguri ulei de măsline
2-3 linguri oțet
1 linguriță semințe de chimen (pudră de chimen)
1 linguriță semințe de coriandru (frunze de coriandru)
un praf de cimbru
sare, piper
Pregătești așa:
Pui sfecla, curățată, la fiert în apă cu oțet timp de 30 de minute-1 oră. Când e fiartă, scoți sfecla și o lași puțin la răcit. Tai sfecla roșie cubulețe mai mari.
Iei un bol și pui cubulețele de sfeclă, torni puțin ulei peste ele și adaugi toate ingredientele de mai sus, amestecând ușor. Uleiul va ajuta la fixarea ingredientelor de cuburile de sfeclă. Amesteci totul și servești imediat.

Pregătire: 20 minute; Fierbere: 60 minute
Rețetă de Mihaela Georgeta Voinea, Roșiori de Vede, jud. Teleorman

Intră aici și vei găsi o rețetă de înghețată, la care folosești sfecla roșie.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!