Ciuperci cu pastă de brânză și șuncă la cuptor

Daniela Elena Birtoc, Baia Mare

Îți trebuie:

  • 1/2 kg ciuperci (champignon)
  • 1/2 kg brânză proaspătă de vaci
  • 300 ml smântână
  • sare
  • condimente
  • 2 ouă
  • câteva feliuțe de șuncă (după dorință)
  • 1 ceapă mică.

Pregătești așa:

Cureți ciupercile de codițe și le speli bine în câteva jeturi de apă. Faci o pastă de brânză cu ceapă rasă pe răzătoarea mică, sare și 2 linguri de smântână. Tai feliuțele de șuncă în bucățele mici și le amesteci cu brânză. Umpli cu această compoziție ciupercile așezate în tava de la cuptor, unsă cu margarină. Bați 2 ouă cu restul de smântână și pui tava în cuptorul încins. Lași timp de 40 de minute. Sunt sățioase și gustoase!

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!