Ciuperci cu coniac

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
600 g ciuperci
100 ml ulei
2 linguri coniac
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
piper și sare
cimbru
2 foi de dafin
2 căței de usturoi
2 ouă fierte tari
2 castraveciori murați
10 măsline
1/2 lămâie
Pregătești așa:
Ciupercile feliate, împreună cu uleiul, coniacul, verdeața, condimentele și usturoiul zdrobit le dai la cuptor pentru 15 minute.
Când sunt gata pătrunse, le scoți din cuptor și adaugi ouăle tăiate felii, astraveții urați feliați) și măslinele tăiate foarte fin. Storci lămâia deasupra și amesteci ușor. Servești ciupercile reci. Este un fel de mâncare gustos, sățios, perfect cu felii de pâine prăjită.

Pregătire: 35 minute; Coacere: 15 minute
Rețetă de Mihaela Loredana Dumitru, sat Nedelea, com. Ariceștii-Rahtivani, jud. Prahova

Iată aici un preparat pentru care folosim ciuperci.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!