Choux-uri umplute cu icre

Rețetă de Cristina Nedelcu, loc. Caransebeș, jud. Caraș-Severin

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

12 porții
Pregătire: 15 minute
Coacere: 20 minute
Îți trebuie:

  • 1/2 pahar apă
  • 3 ouă
  • 125 g făină
  • 150 g icre
  • 60 g unt
  • sare

Pregătești așa:
Fierbi apa cu sare și unt până dă în clocot. Adaugi făina și amesteci până se încorporează. Lași deoparte să se răcească. Adaugi pe rând ouăle și continui să amesteci.
Ungi o tavă de cuptor cu unt, pui compoziția într-un cornet sau iei cu lingura și așezi gogoșele mici, pe care le coci la foc potrivit.
Când sunt gata, le lași să se răcească, apoi le tai un căpăcel mic. Le umpli interiorul cu icre și le pui căpăcelul. Le poți servi pe felii de lămâie.



Tags:, , ,

Add Comment