Chifteluțe surpriză

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Îți trebuie:
500 g brânză ușor sărată sau caș proaspăt
100 ml bere
100 g smântână
100 g unt
5 sardele în ulei
1 ceapă uscată sau verde
1 lămâie
3 morcovi rași (pentru ornat)
piper alb
pătrunjel verde tocat
Pregătești așa:
Razi brânza și o pui într-un castron. Amesteci apoi brânza cu berea, smântâna, untul și ceapa rasă fin. Adaugi piper după gust. Tai peștele cubulețe.
Pe un platou faci un pat de morcov ras, stropit cu zeamă de lămâie. Cu palmele umezite, modelezi chifteluțe din pastă de brânză, montând în interiorul fiecăreia câte un cubuleț de sardină. Tăvălești chifteluțele prin pătrunjel tocat foarte fin și le așezi pe un platou. Păstrezi chifteluțele la frigider și le servești reci.

Pregătire: 45 minute; Răcire: 1-2 ore
Rețetă de Rodica-Doina Crăciun, Galați

Iată aici o rețetă de chifteluțe delicioase.

Add Comment