Chifteluțe din pește, cu brânză de vaci și miere

foto: Mihai NicolaeChifteluțe din pește, cu brânză de vaci și miere

Rețetă de Felicia Vanea, București

Preț: 12 lei-3 porții

Pregătire: 40 minute

Fierbere: 40 minute

Îți trebuie:
■ 300 g pește oceanic ■ 50 g brânză de vaci ■ 50 g mere ■ 50 ml lapte
■ 50 g pâine albă ■ 50 g unt moale ■ 1 ou ■ sare

Pregătești așa: Amesteci carnea de pește cu pâinea înmuiată în lapte și stoarsă bine, cu merele curățate și date prin răzătoare și cu brânza de vaci. Dai totul de 2 ori prin mașina de tocat. Amesteci compoziția cu oul, cu untul moale, sărezi și omogenizezi cu ajutorul unei linguri de lemn. Faci chifteluțe de mărimea unei nuci și le fierbi în aburi.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!