Chifteluțe cu măsline

Iuliana Lako, loc. Cenad, jud. Timiș

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie; Mihai Nicolae

20 bucăți
Pregătire: 25 minute
Coacere: 45 minute

Îți trebuie:

  • 500 g carne de porc tocată
  • 20 bucăți măsline verzi
  • 1 felie pâine
  • 1 ou
  • 150 g făină
  • ulei pentru prăjit

 

Pregătești așa:
Înmoi pâinea în apă călduță. Cu-reți, speli și toci ceapa mărunt. Scurgi măslinele verzi. Storci pâinea și o amesteci cu carnea tocată. Adaugi oul, ceapa. Din compoziția obținută faci 20 biluțe. În mijlocul fiecăreia pui câte o măslină și dai formă de biluță. Le treci prin făină și le prăjești în ulei încins. Poftă bună!

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!