Cartofi noi înveliți în varză

Foto: Mihai Nicolae

Cartofi noi în varză

Rețetă de Emilia-Alina Împărățelu, Craiova, jud. Dolj

Preț: 13 lei-porții

Pregătire: 35 minute

Coacere: 30 minute

Foto: Mihai Nicolae

Îți trebuie: 6 cartofi noi, 6 foi de varză, 250 g ciuperci, 2 cârnăciori, 1 ardei gras roșu, 1 ou, 50 ml ulei, 200 ml smântână, sare, piper

Pregătești cartofii noi înveluți în varză așa: Fierbi cartofii în apă cu sare. Scobești apoi cartofii și îi umpli cu ciupercile sotate în ulei și amestecate cu cârnăciorii mărunțiți, oul, sarea și piperul. Învelești cartofii astfel umpluți în câte o foaie de varză (opărită în prealabil). Așezi sărmăluțele astfel formate în tavă, torni smântâna și presari ardei roșu tocat mărunt. Dai tava la cuptor circa 30 de minute.

Intră aici și vei face cunoștință cu familia doamnei Emilia-Alina Împărățelu.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!