Cartofi cu cașcaval și miez de nucă

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
2 cartofi
150 g cașcaval
20 g miez de nucă
sare
rucola sau salată

Pregătești așa:
Speli bine cartofii și îi pui la fiert în apă cu sare. Lași 15 minute, apoi îi scoți. Tai cartofii în două, dar nu de tot și nu îi cureți de coajă. Între cele două jumătăți pui cașcaval și presari nucă. Pui cartofii într-o tavă unsă cu foarte puțin ulei și îi coci timp de 15 minute. Îi servești de preferință cu rucola, dar merge și cu salată.

Pregătire: 20 minute; Coacere: 15 minute
Rețetă de Florentina Elena Nagy, Lupeni, jud. Hunedoara

 

Dacă dorești o altă rețetă asemănătoare, intră aici

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!