Cartofi copți, umpluți

foto: Mihai Nicolae

Cartofi copți, umpluți

Rețetă de Andra-Amalia Vasile-Dubiț, București

Preț: 13 lei-4 porții

Pregătire: 35 minute

Coacere: 15 minute

Îți trebuie:
■ 4 cartofi de mărime mijlocie, copți în coajă ■ 100 g caș proaspăt, de vacă (ras) ■ 50 ml smântână dulce ■ 4 felii de bacon ■ alte 4 felii de bacon tăiat mărunt ■ unt ■ sare, piper ■ mărar verde tocat

Pregătești așa: Tai cartofii jumătăți și îi scobești de miez, astfel încât să se păstreze o coajă groasă pentru a se putea umple. Din ingredientele de mai sus, mai puțin baconul netăiat, pregătești un amestec cu care umpli cartofii. Decorezi cu bucăți mari de bacon și lași cartofii la cuptor 15 minute. Servești cartofii calzi.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!