Budincă de vinete

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
3 vinete
5 cartofi
250 g cașcaval
5 linguri bulion
1 linguriță boia iute
sare și piper după gust
Pregătești așa:
Speli cartofii și îi pui la fiert, apoi îi cureți de coajă. Speli vinetele, le tai rondele, pui sare și le lași 15 minute, apoi le pui la scurs într-o strecurătoare. Amesteci bulionul cu boia iute și cu sare și piper după gust.
Într-un vas termorezistent uns cu ulei, așezi un strat cu rondele de vinete, pui unul de rondele de cartofi, 5 linguri de bulion și 150 g de cașcaval ras. Închei cu rondele de vinete peste care presari restul de cașcaval ras și bulionul rămas.
Pui vasul la cuptor pentru 30 de minute. Servești budinca atât timp cât e caldă.
Poftă bună!

Pregătire: 30 minute; Coacere: 30 minute
Rețetă de Raluca-Ramona Pop, Sângeorgiu de Mureș, jud. Mureș

Intră aici și vei găsi o rețetă simplă, rapidă și gustoasă.

Add Comment