Budincă de chifle cu caș proaspăt

Foto: Mihai Nicolae

Budincă de chifle cu caș proaspăt

Rețetă de Claudia Poppel, Hundeoara

Preț: 20 lei-6 porții

Pregătire: 25 minute

Coacere: 45 minute

Îți trebuie: 6 chifle, 300 g caș proaspăt, 200 g smântână, 2 ouă, 1 ceașcă lapte, 3 linguri ulei, pesmet

Foto: Mihai Nicolae

Foto: Mihai Nicolae

Pregătești așa: Tai chiflele în două și le înmoi în laptele amestecat cu un ou bătut. Tapetezi o formă de budincă cu ulei și pesmet și așezi un rând de chifle, un rând de caș, având grijă ca ultimul strat să fie de chifle. Torni deasupra smântâna amestecată cu un ou bătut și dai la cuptor cu circa 45 de minute înainte de masă. Servești budinca răsturnată pe un platou. E ușor de preparat și foarte gustoasă.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!