Biluțe de cașcaval

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

Îți trebuie:
3 ouă
50 g cașcaval ras
50 g unt
100 g făină
10 linguri apă
Pregătești așa:
Într-o cratiță pui la fiert apa cu untul și când acestea dau în clocot, pui toată făina odată, amestecând repede. Pui sare, cașcavalul și adaugi câte un ou, rând pe rând. Amesteci foarte repede, să nu se formeze cocoloașe. La această operațiune tragi cratița de pe foc sau diminuezi focul și lași la răcit după ce ai amestecat bine.
Într-o tavă neunsă pui cu lingura globulețe și dai tava la cuptor pentru 10-15 minute. Pui biluțele de cașcaval pe un platou cu salată verde.

Rețetă de Mirela Răduț, Ștefănești, jud. Argeș

Dacă vrei o altă rețetă de biluțe intră aici.

Add Comment