Aperitiv în foi de napolitane


Rețetă de Ana Gavra, Arad

Îți trebuie (pentru 4-5 porții):

  • 2 foi de napolitane
  • 300 g ciuperci
  • 300 g parizer de pui
  • 5 ouă
  • 1 ceapă
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
  • piper
  • ulei.

Pregătești așa:
Cureți ceapa și ciupercile, apoi le speli, iar ceapa o tai julien. Ciupercile le tai feliuțe subțiri. Parizerul îl tai bucățele, ceapa o călești, iar după ce s-a înmuiat, adaugi ciupercile și parizerul. Când toate s-au călit, le dai deoparte, le lași puțin să se răcească și le amesteci cu 3 ouă, cu pătrunjel tocat, sare și piper după gust. Împarți compoziția în jumătate: o parte o întinzi pe o foaie de napolitană și cealaltă jumătate pe a doua foaie de napolitană. Lași foile să se înmoaie cam 10 minute, apoi rulezi și le dai la frigider. După 30 minute, le tai felii de 1 deget grosime. Treci fiecare felie prin făină, apoi prin ou bătut și pesmet. Le prăjești pe toate în ulei încins. Sunt foarte bune!

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!