Rulouri de crap

foto: Mihai Nicolae

Rulouri de crap

Rețetă de Ileana Lupu, sat Valea Seacă, com. Valea Seacă, jud. Iași

Preț: 20 lei-porții

Pregătire: 30 minute

Coacere: 35 minute

Îți trebuie: 5 fileuri de crap, 3 ardei capia, 3 morcovi, 1 ceapă roșie, 3 căței de usturoi, roșii cherry, condimente pentru pește, rozmarin verde, sos de soia, ulei din sâmburi de struguri, vin alb, piper

Pregătești așa: Cureți fileurile de pește, le speli și le ștergi cu un șervet absorbant. Cureți legumele, le speli și le toci mărunt. Condimentezi fileurile și le umpli cu amestecul de legume și cu roșia cherry întreagă. Le învârți cu grijă, formând un rulou. Așezi rulourile pe hârtie pergament, le stropești cu ulei, vin, sos de soia, piper și le împachetezi, legându-le cu șnururi de silicon. Pui rulourile într-o tavă stropită cu ulei și o dai la cuptorul preîncălzit la180 de grade, timp de 25-30 de minute. După acest interval, scoți rulourile din hârtia pergament și le mai lași în tavă în jur de 5 minute, până se rumenesc ușor. Așezi rulourile pe un platou, decorate cu felii de lămâie și cu rozmarin verde. Servești rulourile calde. Pentru un decor mai aparte, poți pune o parte din pește direct cu pachețelul de pergament pe platou.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!