Nu rata ediția de februarie 2020 a revistei Practic în bucătărie!

Nu rata ediția de februarie 2020 a revistei Practic în bucătărie, din 13 februarie la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

practic in bucatarie

Numărul 03/20 al revistei aduce tot ce poate fi mai delicios pe limba femeilor în luna absolută a dragostei! Un ghid savuros spre inima ei: de la Sfântul Valentin la Dragobete, Mărțișor, 8 Martie, nu e sărbătoare în care vorba frumoasă și mâncarea bună să nu fie în centrul atenției!

Muza Ramona Constantinescu dă tonul bucatelor în acest sezon al răsfățului: urmărește pas cu pas secretele creatoarei celor mai fantastice păcate dulci cu ciocolată și fără zahăr!

Ține pasul cu ceea ce înseamnă promovarea gastronomiei românești în lume de la dr Iulia Dragut, președinta Asociației Culturale Euro-Est Alternativ, cercetându-i agenda plină! Învață să alegi și să prețuiești apa noastră cea de toate zilele, de la somelierul de apă Claudia Benea!

Află cine a gătit și-a câștigat în această lună! Mulțumim pentru bunătăți: La Gourmandise MousseAdina, Krisch Florina, Anca Elena Voicu, Viviana Blihoghe, Madame Pelin, Ana Ionita Nutritie, Andreea Øctavia Duta, Gina Bradea, Placinta Oana, VegLifestyle, Oana Pavăl, Monique Marton Cuisine.

Continuăm cu detalii despre cum te menții în formă, de la dr Mihaela Bilic și de la dr Elena Tanase via Fundația Calea Victoriei, dar și de la cel mai bun studio de fitness prin balet, inegalabilul Dance Room!

Te ținem la curent cu ce mai e nou pe sticlă (via AXN Romania), pe ecran (Copilul-problemă / System Crasher analizat de Dana Verescu) și pe hârtie (cu scriitorii Angela Baciu și Adrian Sangeorzan, dar și cu Mirela Retegan). Te plimbăm cu gândul pe colinele Romei, în Anatolia și chiar deasupra ei, pe covorul fermecat, cu Felicia Vanea Dobre.

În plus, conduci în siguranță pe orice vreme urmând sfaturile de la 99Vehicles.

Practic, ai tot ce îți trebuie ca să îți hrănești sufletul în luna dragostei!

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!