Nu rata ediția de martie 2020 a revistei Practic în bucătărie!

Nu rata ediția de martie 2020 a revistei Practic în bucătărie, din 12 martie la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

practic in bucatarie

Nu putea să lipsească martie din post și practicul de martie de la chioșcuri!

Este și el dedicat postului, nu numai cu ceea ce are el culinar ci mai ales cu ceea ce are sufletesc: dăruire! Despre ceea ce înseamnă să te implici cu pasiune în cele mai generoase proiecte aflăm direct de la Andreea Marin, care ne vorbește într-un amplu interviu despre dragoste, despre semeni, despre frumusețe și mai ales frumusețe sufltească!

Citiți și despre postul ca pravilă bisericească și recomandare nutrițională, aflați și numeroase rețete de post, provenind de la cititorii noștri cu și fără blog, dar și de la Chef Joseph Hadad, care ne povestește câte ceva despre viața lui într-un interviu urmat de rețete și sfaturi delicioase. Nu ratați interviul de excepție cu acad. dr. farm. Ovidiu Bojor și acad. dr. Adrian Restian despre valoarea medicinei integrative în vremurile noastre de restriște.

De luna aceasta vom sta preț de câteva pagini la masă cu nutriționistul: aflăm care sunt legumele lunii, despre avantajele peștelui sălbatic de Alaska și despre zahărul în viața copiilor. Jurnale de călătorie, vedete de pe sticlă și ecran, parfum de flori și rânduri de carte te vor ajuta să fii bine cu tine în vreme de post… sau chiar de dulce!

Pentru a nu rata nicio ediție a revistei tale preferate, abonează-te AICI, pe 6 sau 12 luni. În plus, Practic în bucătărie mai poate fi citită și în format electronic, pe Magzter.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!