Gustare festivă

Foto: Mihai Nicolae - Burda România

 

Îți trebuie:

10 roșii cherry

1 pachet mozzarella biluțe

1 pachet felii de brânză telemea

100 g bacon feliat subțire

50 g salam uscat feliat subțire

250 g piept de pui

50 g cârnăciori uscați

gogoșari colorați

50 g mușchi file

1 pâine mare rotundă

salată verde

bețe din lemn sau din plastic pentru frigărui

 

Pregătești așa:

Înșiri pe bețele de frigărui ingredientele, în ordinea în care preferi: jumătăți de roșii cherry, mozzarella biluțe, felii de brânză telemea rulate și apoi învelite în bacon, salamul feliat, învârtit în formă de trandafir, bucățele din piept de pui învelite în bacon și prăjite pe grill, cașcaval și cârnăciori uscați și gogoșar roșu, brânză mozzarella învelită în piept de pui, prăjită pe grill, roșii cherry învelite în bacon și mușchi file făcut rulou.

Înfigi într-o pâine rotundă toate bețele încărcate cu ingredientele de mai sus, apoi îmbraci pâinea în salată verde.

Preț: 33 lei – 10 porții › Pregătire: 40 minute › COACERE: 15 minute

Rețetă trimisă de Angelica Nistor, Baia Mare, jud. Maramureș

 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!