Grădina Şevaletelor şi-a deschis porţile pentru copiii de toate vârstele

Odată cu deschiderea Grădinii Şevaletelor, copiii din Bucureşti au un spaţiu creativ şi armonios pentru activităţi extraşcolare.
Situată pe Strada Sfânta Ecaterina nr. 11, în zona Unirea, Grădina Şevaletelor îi întâmpină pe toți copiii dornici de distracţie să se bucure de frumusețile artelor, cu o întreagă experiență bazată pe atmosferă de familie, armonie, precum și pe servicii de cea mai bună calitate.

 

Suntem încântați că am realizat un proiect la care visam de foarte mult timp atât pentru fetiţele noastre cât şi pentru ceilalţi copii care vor să îşi petreacă timpul liber alături de prieteni. Este o dinamică extraordinară aici la Grădina Şevaletelor. Era nevoie de un loc special care să ofere copiilor şi adulţilor care vor să experiementeze ceva diferit – o lume întreagă sub un singur acoperiș. O parte din program îl dedicăm copiilor care vin la cursurile de pictură, dans, zumba, taekwondo, canto, actorie, șah, engleză, chineză sau gimnastică ritmică, iar celălalt, pentru petreceri private.” a declarat Raluca Petrică, Manager Grădina Şevaletelor.

Acest nou sanctuar, situat în cel mai vibrant loc din București, va fi locuința “copilului modern”. Acest lucru înseamnă că Grădina Şevaletelor oferă un concept și o ambianță care pun în valoare visele copiilor nostri raportate la aşteptările pe care societatea le are de la ei. Cu un design realizat de artistul Alexandru Anghel, inspirat din diverse culturi și curente artistice, Grădina Şevaletelor îi oferă copilului o experiență originală.

Cursurile se desfăşoară după orele de şcoală şi în weekend iar părinţii pot să aleagă să se implice activ sau să se relaxeze în grădină. Echipa de profesori a fost atent selectată pentru a-i susţine pe cursanţii noştri să îşi descopere talentele şi să exceleze în tot ceea ce aleg să facă.
Dintre profesori amintim pe Elena Niciu care va susţine atelierul de canto. Elena este absolventă a Universităţii Naționale de Muzică București şi face parte din Petre Geambașu Show Band de peste 7 ani. Printre emisiunile la care s-a remarcat prin talent și frumusețe au fost ”Vocea României” și ”Dansez pentru tine”.

La atelierul de pictură Alexandru Anghel îi va îndruma pe copii să îşi exprime imaginaţia şi emoţiile. Alexandru este absolvent al Universității Naționale de Arte din București şi într-o manieră jucăuşă va familiariza copiii cu noţiuni introductive despre desen şi pictură.

La Grădina Şevaletelor cei mici vor învăţa şi spiritul de fair-play, gândirea pozitivă şi spiritul de echipă. Cătalin Cârmaciu îi va îndruma pe copii să îşi dea frâu liber imaginației pe cele 64 de pătrățele de pe tabla de şah. Cătalin Cârmaciu a făcut parte între 1993 și 2000 din Lotul Național de Juniori al României, în 2002 reușind calificarea în finala țării la seniori. A jucat în numeroase competiții naționale și internaționale. În 2006 a obținut titlul de Maestru Internațional. Din 2010 are titlul de antrenor de şah, acreditat de Federaţia Română de Şah.

 

La cursul de actorie copiii vor fi introduşi în lumea fascinantă a teatrului de Alecsandra Timofte. Alecsandra a făcut parte din producţiile Serviciul Român de Comedie, Happy Show, Spitalul de demență, Lecții de Viață și din multe alte piese de teatru sau show-uri de improvizație. Alecsandra face parte şi din proiectul Littleimpro, primul spectacol atelier de teatru de improvizatie din Romania, cu si pentru copii. Aparent în joacă, copiii vor fi motivaţi să interacţioneze în grup, să lucreze în echipă, să fie empatici şi solidari.

Cei care doresc să se bucure de un eveniment ieşit dn tipare o pot face tot la Grădina Şevaletelor, un loc convivial ce va oferă un spaţiu interior încăpător, acces la bucătărie şi grătar dar şi o grădină originală cu spaţii de joacă pentru copii.

 

Puteţi trimite solicitarea de înscriere la cursurile demonstrative folosind adresa [email protected]

Add Comment