Abonează-te la revista Practic în bucătărie cu până la 20% reducere!

Noul an îți aduce noi oferte de abonare! În 2019, poți achiziționa 12 ediții ale revistei Practic în bucătărie cu doar 34 lei și 6 ediții cu 18 lei.

abonament practic in bucatarie

O publicație-fenomen pe piața de publishing din România, creată de cititorii săi, Practic în bucătărie este mai mult decât o revistă, este o comunitate, o adevărată familie. Cititorii noștri sunt mândri și dornici să împărtășească celorlalti realizările lor culinare.

O revistă interactivă, cu un layout atractiv, lider la nivel de audiență și circulație, Practic în bucătărie este un canal ideal pentru advertiseri.

Abonamentele se livrează cu Poșta Româna și doar pe teritoriul României.

Revista poate fi achiziționată atât în format tipărit, de aici, cât și în format electronic, de aici.

 

 

*Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se face cu respectarea drepturilor persoanelor vizate, conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Timpul de stocare se va determina conform prevederilor legale în scopul îndeplinirii obligațiilor și exercitării drepturilor dumneavoastră și ale noastre în legătură cu activitatea de abonare. Tipul de date prelucrate: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către state terțe.

Conform prevederilor legale, aveți dreptul la informare, acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție. Pentru exercitarea drepturilor în calitatea de persoană vizată vă puteți adresa prin email la [email protected]

Mai multe informații puteți găsi pe www.burda.ro

 

 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

2 Comments

  1. Hodoș ioana decembrie 27, 2019

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!