Abonează-te la Practic în bucătărie și profiți de 20% REDUCERE!

Nu rata niciun număr al revistei tale preferate! Abonează-te la Practic în bucătărie, iar noi ne vom asigura că primești fiecare număr acasă, fără a mai fi nevoie să ieși la chioșcul de ziare.

Abonamentele pe 12 luni costă doar 48 lei, față de 59,88 lei la chioșc. În cazul abonamentelor pe 6 luni, vei plăti doar 24 lei în loc de 29,94 lei.

Cum te abonezi?

Accesează https://www.burda.ro/produs/practic-in-bucatarie, selectează tipul de abonament dorit (12 sau 6 luni) și dă click pe „Adaugă în coș”, apoi pe „Continuă cu finalizarea comenzii”. Introdu numele și adresa, apoi selectează metoda de plată: plata online prin platforma EuPlatesc sau transfer bancar.

SAU

Plătește abonamentul direct în contul nostru: RO20 BACX 0000 0003 7186 1000 deschis la Unicredit Bank, sucursala Grigore Mora, RO 6646770, specificând „Plată abonament revista Practic în bucătărie“. Apoi, trimite dovada plății prin e-mail ([email protected]) sau pe adresa Str. Drumețului nr 54, sector 3, București, alături de datele tale de contact (nume, prenume, adresă completă, număr de telefon).

Practic în bucătărie este o publicație-fenomen pe piața de publishing din România, creată de cititorii săi. Practic în bucătărie e mai mult decât o revistă, e o comunitate, o adevărată familie, „o rețea de socializare”. Cititorii săi sunt mândri și dornici să împărtășească celorlalti realizările lor culinare.

Abonamentele se livrează cu Poșta Română și doar pe teritoriul României.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!