A apărut Practic în bucătărie nr. 7/2018!

Începând de astăzi, joi 14 iunie, găsești Practic în bucătărie nr. 7/2018 la toate punctele de difuzare a presei. Ediția apărută în luna iunie celebrează portul și tradițiile românești, inteligența și creativitatea românului, manifestată și în bucătărie.

Concursul „Port IE cu bucurie” a fost reluat și anul acesta, astfel încât să dea corespondentelor posibilitatea să se exprime în legătură cu portul tradițional românesc și îndeosebi în legătură cu IA, a cărei Zi Universală este sărbătorită de Sânziene.

Mâncăruri de sezon, bucate din ținuturile românești, delicii pentru mari și mici, mâncăruri sănătoase sunt rubrici care includ bijuterii de creație pur românească, provenite de la corespondenții Practic(i).

Cât încă mai avem pe piață căpșuni românești, Creatorul de rețete aduce în atenția cititorilor rețete cu brânză dulce, în combinație cu aceste fructe mult iubite.

Cu sensibilitatea-i caracteristică, chef Geta Ciocârlan ne încântă cu un desert ușor, potrivit zilelor toride, iar George Mihai , cu al său suflet de mare patriot, ne poartă într-o poveste despre neam și tradiție, în Mărginimea Sibiului.

 

Tot în Sibiu a realizat și colegul nostru, Cristi Niculescu, reportajul de la rubrica Artă și măiestrie.

Nu părăsim Ardealul nici la rubrica lunară Reportaj Practic – în vizită la cititori, iar familia aflată pe coperta revistei este o familie tânără, însă mare păstrătoare de tradiții.

Cum să-i iutăm pe iubitorii de ciocolată? În acest număr le-am dedicat mai multe pagini și am publicat rețete din cele mai diverse, pentru buzunarul tuturor și pe gustul celor mari și al celor mici, deopotrivă.

Duminica se petrece mai frumos în familie dacă gospodinele îi răsfață pe cei dragi cu mâncăruri și deserturi speciale.

 

 

 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!