A apărut Practic în bucătărie nr. 6/2019, ediție ce vă propune idei inspirate, pentru a transforma bogăția din piețe și delicii pe mesele voastre.
Din cuprins:
⭐️ rețete de sezon, cu verdețuri de primăvară și cu primele fructe ale verii
⭐️ Idei de utilizare a unui ingredient ispititor: ciocolata
⭐️ delicii pe gustul tuturor picilor
⭐️dedicații cu gust, pentru a face mai frumoase sărbătorile celor dragi
⭐️ mâncare ca la mama acasă, din patrimoniul nesecat al gastronomiei românești
⭐️ mâncare sănătoasă, gătită dietetic, cu ingrediente bine alese
⭐️ călătorii culinare peste granițele țării
⭐️ bunătăți de răsfățat familia, în weekend
⭐️ gustări pentru pus în pachet și consumat cu plăcere în pauza mare, la serviciu
🔸 Rubrica Portret de vedetă o pune în lumina reflectoarelor pe Silvia Ioniță, cea care vă prezintă Știrile de la ora 19, la Kanal D.
🔸 Chef Geta Ciocârlan ne oferă sfaturi pentru reușita prăjiturilor cu fructe
🔸 Oana Mareș descoperă chimenul – condimentul lunii și ne dezvăluie cum îi vin ideile pentru emisiunea „Oanaapp – aplicație de viață”, pe care o puteți urmări pe TVR 2 și TVR HD, de luni până vineri, la ora 15
🔸Au cooperat cu succes în bucătăria Practică, în premieră, o cititoare fidelă a revistei și viitoarea ei noră. Citește rubrica de la paginile 68-71: Gătește în bucătăria Practică.
🔸Sfaturi pentru păstrarea îndelungată a verdețurilor de primăvară și invitație la un concurs nou, la paginile 88-91.
💖 Mulțumim tuturor colaboratorilor și corespondenților, mulțumim tuturor celor ce ne citesc consecvent, lună de lună.