A apărut Practic în bucătărie nr. 5/2019

O ediție în straie de sărbătoare, cu verde primăvăratic și iz de miel și pască!

Din cuprins:

Rețete de preparate tradiționale de Florii și Paște:

Foto: Mihai Nicolae

Călătorii gastronomice peste hotarele culinare ale țării:

Foto: Mihai Nicolae

 

Delicii pentru luat la pachet, a doua zi după Paște sau dacă serviți masa festivă la iarbă verde:

Invitați în bucătărie, la numărul acesta, Chef Florin Cârnicianu de la Centrul de formare profesională Atelierele ILBAH.

Ei au gătit rețeta de miel de mai jos:

Completează-ți și tu colecția de rețete culinare testate în bucătărie, cu o ediție reușită a Practicului în bucătărie!

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!