A apărut Practic în bucătărie nr. 5/2018!

 

 

Practic în bucătărie nr. 5/2018 te invită să gătești rețete excelente, ce au fost testate în bucătăria Practică sau în bucătăriile corespondenților revistei. Rețetelor de sezon, cu verdețuri, li se alătură idei pentru excelente deserturi diferit aromate, rețete tradiționale românești și rețete dietetice.

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

George Mihai ne invită, de această dată, la un popas prin Oltenia de sub munte, unde gorjenii știu să cinstească sărbătorile pascale. Îndrăgostită de plaiurile natale, Ana Pintilescu ne face cunoștință cu Piatra Neamț și cu scofeturile moldovenești specifice zonei. Chef Geta Ciocârlan ne surprinde, ca de fiecare dată, cu bijuterii dulci. Într-un amplu reportaj, colegul Cristi Niculescu îl surprinde în plin proces de creație pe specialiștii în arta culinară din Asociația Culturală Euro-Est Alternativ. Vă lăsăm surpriza de a descoperi cine este maestrul prezentat în această ediție.

Foto: Andrei Baciu

O pereche de corespondenți pasionați de bucătărie au fost gazdele redacției în această ediție. Ce e drept, mai rar întâlnești o familie în care soțul și soția se întrec în a experimenta rețete indite în bucătărie. Veți afla mâine despre cine este vorba, dintre concurenții Practic(i).
Hrișca și morcovii au constituit tema de creație culinară, în această ediție a concursului Creatorul de rețete. Un număr impresionat de idei sănătoase ne-au trimis și de această dată creatorii Practic(i).
Mulțumim tuturor colaboratorilor și corespondenților!

 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!