A apărut Practic în bucătărie nr. 4/2019 !

Din 14 martie, la toate punctele de difuzare a presei, Practic în bucătărie nr. 4/2019, un număr în care, prin generozitatea corespondenților și colaboratorilor, ajung la voi rețete pentru prima perioadă a primăverii.
Rețete de post, lactovegetariene și de frupt, alese cu respect pentru opțiunile voastre.

😍 Lună de lună, Practic în bucătărie vine în ajutorul cititorilor, cu rețete testate deja și aduce în bucătăriile voastre, gustul autentic al mâncărurilor românești, savoarea preparatelor de peste hotare și aroma delicată a meselor pentru pici.

😊 În acest număr, rubrica Gustare pentru pauza mare își propune să vă ofere idei pentru pachetul de a doua zi, de la serviciu, dar și pentru pachetul copilului, hrană necesară în recreația mare.

 

 

 

Chef Geta Ciocârlan continuă să vă ofere secrete pentru ca deserturile să vă reușească mereu.

 

 

 

😍 George Mihai, cu al său penel iscusit, ne povestește cu recunoștință care au fost femeile ale cărui mâncăruri i-au lăsat amintiri neșterse.

 

 

 

 

O vedetă de la TVR 2 deapănă pentru voi amintirile pe care i le trezește mirosul de scorțișoară, dar vă oferă și două rețete excelente.

 

 

 

„Profil de vedetă” o aduce în fața voastră, din culise, pe actrița Virginia Rogin, un talent actoricesc românesc care alege mereu cele mai dificile provocări
🤩 Colegul nostru, Cristi Niculescu, a vizitat o cititoare din județul Covasna și vă povestește în reportajul de la paginile 46-53.

 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!