A apărut Practic în bucătărie nr. 4/2018!

De astăzi, 15 martie, la chioșcuri vă așteaptă Practic în bucătărie nr. 4/2018!

Ediția cuprinde câteva rețete pentru post și dezlegare la pește, pentru a vă face mai ușoară ultima parte a acestui post dificil, dar și rețete pentru Florii și sugestii pentru Masa de Paște, care să vă asigure că pregătiți cele mai reușite ciorbe, fripturi, sarmale, cozonaci, pască și prăjituri pentru masa festivă de Paște.

Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

În acest număr, Dorin Chioțea vă oferă o excelentă rețetă de post și e prezent atât pe coperta revistei, alături de familia lui de nota 10, cât și în interiorul ei, cu un interviu ce ne dezvăluie calități nebănuite ale jurnalistului ce este gazdă la 1 Matinal, la TVR, de luni până vineri.

Foto: MIhai Nicolae -Burda România

Cu al său penel fermecat și cu dragoste de neam și țară, George Mihai, reporter Kanal D, vă poartă în ținutul Sălajului, unde redescoperă rețete simple, de post, alături de o familie tânără.

Foto: Țara-n bucate, George Mihai

La un desert simplu de pregătit ne îmbie chef Geta Ciocârlan, care ne-a obișnuit cu niște prezentări de excepție ale preparatelor.

Foto: Geta Ciocarlan

La Câmpina ne-a invitat fidela noastră cititoare, Iordana Vasile, unde a pregătit un meniu complet de Paște, pentru întreaga familie.

Foto: Cristi Niculescu

Facem un pas în lumea plină de gust a scofeturilor moldovenești, cu ajutorul unei gazde noi, doamna Ana Pintilescu. Alături de Liviu Morărescu, chef bucătar la Marikko Inn din Roman, jud. Neamț, ne introduce în patrimoniul gastronomic moldovenesc.

Călătorim pe aripile măiestriei bucătărești puțin către vest și centrul țării, la Brașov, unde Chef Vasile Spânu, de la restaurantul Lux Divina, ne oferă un strop din măiestria sa, într-un preparat cu pește, ce ne-ar putea inspira de Florii.

Foto: Cristi Niculescu

 

 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!