A apărut Practic în bucătărie nr. 3/2019!

De astăzi, la toate punctele de difuzare a presei, Practic în bucătărie nr. 3/2019!
Prin rețetele propuse de cititori și selectate de redacție, noua ediție a revistei celebrează iubirea, înnoirea și femeile, oferind însă, așa cum v-ați obișnuit, rețete pentru toate gusturile și toate buzunarele.


La rubrica DE SEZON, rețete speciale de ciorbe, mâncăruri și prăjituri fine, cu fructe din compot.


DELICII PENTRU PICI oferă mămicilor idei pentru toate mesele zilei și pentru oferit copiilor la pachetul din pauza mare


Lună de lună, ne bucurăm să găsim în scrisorile cititorilor idei de MÂNCARE SĂNĂTOASĂ, pregătite prin metode mai dietetice și cu ingrediente alese și asociate cu mare grijă.
Fiindcă gusturile tradiționale sunt mai bune la gura sobei, am dedicat un număr mai mare de pagini secțiunii DIN ȚINUTURILE ROMÂNEȘTI

Nu uităm să vă invităm la o călătorie gastronomică, DIN LUMEA TOATĂ!

DUMINICA este ziua în care cei dragi se pot s răsfățați la o masă ÎN FAMILIE, dacă le prepari ceva special, după rețetele trimise de cititori.
Ești îndrăgostit de gustul ciocolatei? Vezi ce rețete savuroase am primit spre publicare de la “chocolate lovers”!

În acest număr, Chef Geta Ciocârlan ne dezvăluie câteva secrete pentru reușita dulciurilor, iar Mihaela Tatu ne povestește ce amintiri îi trezește mirosul cuișoarelor.
Află mai multe despre actrița Aura Călărașu Hasnaș, din interviul amplu publicat la pag.92-95.
O cititoare fidelă a răspuns provocării noastre “Ștafeta faptelor bune” și a transmis mai departe provocarea. Dacă ai făcut o faptă bună, scrie-ne și tu!
În acest număr, un scurt reportaj la rubrica GĂTEȘTE ÎN BUCĂTĂRIA PRACTICĂ! O binecunoscută corespondentă s-a descurcat minunat, depășindu-și emoțiile și reușind de minune să se adapteze condițiilor din bucătăria Practic(ă). Rețeta Gătită de ea se află acum pe canalul de youtube Practic Bucatarie, alături de alte rețete gătite în bucătăria Practic(ă).

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!