A apărut noul număr Practic în bucătărie!

Bucătăria lunii februarie se caracterizează prin inventivitate și diversitate. Rețetele cuprinse în Practic în bucătărie nr. 3/2017 demonstrează că numărul restrâns de ingrediente pe care le avem nu este un impediment în găsirea unor soluții pentru mese echilibrate și sănătoase.Pentru orice bun gospodar, e un exercițiu ușor să asocieze legumele uscate sau pe cele conservate în diferite moduri, să le transforme în mâncăruri sățioase, asortate uneori cu o bucată de pește sau de carne preparată cu iscusință.

Lintea și prazul, bogate în fibre și nutrienți, sunt vedetele lunii și au fost teme pentru inspirate creații ale corespondenților noștri. Și, cum prazul e leguma oltenilor, în această zonă și-au concentrat atenția reportajul Practic, dar și rubrica România delicioasă, realizată de George Mihai.
Juranda ne oferă un mic dejun de pe plaiuri buzoiene, cu arome de pădure. Omagiindu-și mama, sărbătorită în luna februarie, Georgeta Ciocârlan ne propune o reinterpretare modernă a plăcintei cu mere.
În februarie, nu putem uita sărbătorile iubirii, mai ales că am primit la redacție o multitudine de rețete dedicate, de dulciuri în formă de inimă.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!