A apărut noul număr Practic în bucătărie!

​​

Practic în bucătărie nr. 5/2017 bucură ochiul cititorului încă de la primele pagini. Culoarea bucuriei renașterii naturii și nuanțele vii ale apropiatelor sărbătorilor pascale se regăsesc în fotografiile realizate de cititori sau în bucătăria Practic(ă). Oricine își poate întocmi un meniul savuros de Paște, folosind ca îndrumar această ediție a revistei. Iubitorii de preparate din carne se bucură de rețete cu miel, iepure sau ied sau de rețete cu pește. Delicii dulci tradiționale de Paște sau idei mai noi pentru desert, pentru toate gusturile și buzunarele, se regăsesc în toate aproape secțiunile de concurs ale revistei. Nici iubitorii de rețete vegetariene nu au fost uitați, cele mai multe rețete din această categorie fiind publicate la secțiunea Mâncare sănătoasă.
Rubrica Din toată lumea prilejuiește cititorului un scurt periplu prin bucătăria internațională.
În această ediție, creatorii de rețete au avut ca bază de plecare pentru rețetele lor spanacul și telemeaua, două ingrediente foarte populare și pline de savoare. Este de la sine înțeles că diversitatea rețetelor inventate a uimit redacția și, cu siguranță, va uimi și cititorul Practic.
Așa cum ne-a obișnuit, chef Geta Ciocârlan ne oferă rețeta unui desert delicat, în timp ce Juranda ne face două propuneri de rafinețuri pentru sărbătorile pascale.
În paginile rubricii România delicioasă, în stilul său atât de autentic, cu care ne-a obișnuit, George Mihai ne face cunoștință cu tradițiile din Bucovina și din Ardeal. Tot despre tradiții ardelenești aflăm și din reportajul realizat la cititori, cu ocazia vizitei redacției.

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!