Scrisori din redacție, la ceas aniversar (II)

 

În mai 2004, am făcut cunoștință cu revistele Practic în bucătărie, Practic idei și Cărticica practică. Îndrăgostit de arta fotografică, am început să lucrez în redacția Practic, să fotografiez oameni, locuri și, desigur, tot felul de preparate realizate după rețetele sosite de la cititori din toată țara. Pentru ca mâncare să “zâmbească” în poze, de fiecare dată e nevoie de o combinație potrivită de lumini, culori și perspective. Acord mare atenție fiecărui preparat, fiecărei fotografii, astfel încât, odată ajunsă în paginile revistei, să îl încânte și să îl îmbie să probeze rețeta.


Când volumul de muncă în bucătărie devine prea mare, iar termenul de predare al revistei e aproape, le ajut pe colegele mele. Desertul meu preferat e tiramisu, care îmi reușește perfect. Așa se face că, nu cu mult timp în urmă, m-am oferit să mixez crema pentru tiramisu și fiindcă am vrut să iasă perfect, am mixat până când motorul mixerului a dat semne clare de… oboseală. Colega mea, Adriana, a avut nevoie să înlocuiască mixerul, dar, vă asigur, tiramisu a ieșit excelent!

Mihai Nicolae, fotograf

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!