Scrisori de la voi, la ceas aniversar (III)

 

Dragi prieteni,

Da, vă consider prieteni pe toți cei care ne scrieți în fiecare lună, sau mai rar, care ne citiți în fiecare lună sau mai rar, pe toți cei care sunteți aproape la evenimentele din viața noastră.
Lucrez la realizarea acestor reviste de câțiva ani buni, ele fac parte din viața mea. La început n-am crezut că se poate lega o asemenea prietenie între membrii unei redacții și cititori. Dar, iată că se poate și mai mult, durează de ani buni.
De câte ori citesc și apoi prelucrez scrisorile primite de la voi, parcă intru în familia voastră și simt că nu sunt considerată un intrus, ci sunt primită cu brațele deschise. La fel, cu brațele deschise, ne-ați primit în casele voastre, ori de câte ori v-am trecut pragul.
Dragii mei, vă iubesc și îmi doresc să simt dragostea voastră ani buni de acum încolo.

Dorina Alexandrescu

Foto: Arhiva personală

Din luna aprilie, colega noastră Dorina este tânăra bunică a doi frumoși nepoței. Să-i trăiască sănătoși, voioși, iar bunica să fie părtașă la toate clipele de bucurie de viața lor. Noul venit în familie să întregească armonia familiei, să sporească veselia casei și – de ce nu? – să fie părtaș, alături de Dorina, la tot ce se întâmplă în marea familie Practic.
Cu drag, colegii din redacția Practic în bucătărie

 

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!