(P) Ultimele detalii despre Bucharest Gourmet Festival!

Bucharest Gurmet Festival Poster

Bucharest Gurmet Festival Poster

In primul weekend din luna iunie, Capitala va gazdui cea dintai editie a celui mai important eveniment dedicat culturii gastronomice si artei gustului, care va avea loc in zona Drive-in din Baneasa Shopping City.

Prezentat de Digi 24, Digi FM si Digi Life si sustinut de Electrolux, festivalul va include zone principale ca: Street Food, Fine Dining & Urban Contemporary, International Cuisine, Romanian Gastronomy si Barbeque. Pe langa acestea, vor exista si alte spatii tematice, precum: Ice Cream & Sweets Corner, World of Beers, Deli Market, Wine & Sparkling, Coffee & Tea, Cocktail Lounge etc. Lista completa a vendorilor prezenti in festival o regasiti in link-ul final.

Bucharest Gorumet Festival va incepe vineri, 3 iunie, incepand cu ora 13:00, continuand pana la orele 23:00. Sambata, 4 iunie, portile festivalului se vor deschide la ora 11:00 dimineata, urmand a fi permis accesul pana la 23:00. In ultima zi de festival, duminica, 5 iunie, vizitatorii se vor putea bucura de suprizele din cadrul evenimentului incepand cu ora 11:00 dimineata, pana la orele 21:00. Mai mult, cu Electrolux, surprizele se tin lant la Bucharest Gourmet Festival. Vineri acestia au pregatit Gourmet Hours, oferind intrare libera la festival intre 13:00 si 15:00, iar sambata si duminica Gourmet Brunch, intre 11:00 si 12:00, tot cu intrare libera.

Festivalul va include si doua scene live: Cooking Stage (Electrolux Gourmet Arena) si Music Stage.

La Electrolux Gorumet Arena se vor desfasura o serie de momente de live-cooking pregatite de chefi si personalitati culinare, MC-ul fiind Valos Kalos, Entuziast culinar si gurmand desavarsit, initiatorul proiectului PopUp Dinner Bucuresti www.popupdinner.ro, prima cina mobila din Romania, consultant in domeniul HoReCa si partener al mai multor proiecte culinare din Bucuresti. Programul complet al scenei il regasiti in link-ul final.

Live Music Stage va oferi publicului prezent la Bucharest Gourmet Festival cateva dintre cele mai interesante proiecte live locale, incepand cu Subcarpati, intr-o varianta electro-acustica si Urma, care vine la Bucharest Gourmet Festival cu o abordare inedita, o imbinare a genului alternativ cu cel clasic, cu ajutorul aranjamentelor semnate de Simona Strungaru. Toulouse Lautrec a ales sa-si inchida turneul de promovare a albumului „Dejun in iarba” la Gourmet Festival, iar alaturi de set-up-ul obisnuit, pe scena vor avea si un violoncel. YellLow ne asigura doza de electro, alternative, groovy si un pic de rock. Dupa ce au intrat pe frecventele radiourilor alternative din Canada si Statele Unite ale Americii, We Singing Colors isi aduc indie-pop-ul la Bucuresti. JAZÚ inseamna Ioana, Florin, Mandela, Gajol, Bogdan si Alexandru, iar impreuna vor delecta publicul de la Bucharest Gourmet Festival cu un mix de funk, soul si bossa nova, in timp ce Helen isi aduce proaspat lansatul EP, “In Another Place”. Si, nu in ultimul rand, Breeze o sa ne incante cu jazz si brasil electro. Programul, pe zile, de la scena de muzica live este:

Vineri:
JAZÚ
We SingingColors
Toulouse Lautrec

Sambata:
Helen
YellLow
Subcarpati

Duminica:
Breeze
Urma

In pauzele dintre concertele live, atmosfera va fi intretinuta de cei doi DJ, Amon si Fanas.

La Bucharest Gourmet Festival nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, bagaje voluminoase, lasere.

Plata in cadrul festivalului se va face cu carduri RFID contactless, oferite de Banca Transilvania. Sistemul contactless este ideal pentru publicul care doreste sa experimenteze cat mai multe dintre locatiile din cadrul festivalului, salvand timp si limitand eventualele cozi.

Ultimele bilete de acces la Bucharest Gourmet Festival ramase disponibile pot fi achizitionate online pe www.gourmetfestival.ro si www.myticket.ro, la preturile de 15 lei pe zi si 30 de lei abonamentul pentru toate cele trei zile de festival, la care se vor adauga 2 lei reprezentand comisionul de ticketing si procesare. Copiii sub 14 ani insotiti de parinti vor avea acces gratuit. Biletul de o zi va permite o singura intrare la festival. Daca doriti sa parasiti zona evenimentului si decideti sa va intoarceti mai tarziu, va trebui sa achizitonati un alt bilet. Abonamentul pe cele trei zile de festival include numar nelimitat de intrari in spatiul destinat Bucharest Gourmet Festival. Odata atinsa capacitatea maxima a locatiei, se va restrictiona accesul in interiorul spatiului de festival.

Facebook: https://www.facebook.com/gourmetfestivalromania

Site oficial: www.gourmetfestival.ro

Link bilete: http://gourmetfestival.ro/bilete.html

Add Comment