Învață cum să prepari în varianta vegană mâncărurile de care uneori îți e dor!

 

 

 

 

 

 

 

 

Învață cum să prepari în varianta vegană mâncărurile de care uneori îți e dor!

Nu ne este dor de gustul cărnii, însă ne e dor de chifteluțe, perișoare, burgeri, sau chiar „pulled pork”.
Chef Stefan Niță te învață cum să prepari în varianta vegană mâncărurile de care uneori îți e dor. Sau cum să pregătești o masă vegană pentru un iubitor de carne, astfel încât să nu simtă lipsa ei.
Duminică, 26 februarie, la Kuxa Studio din București va avea loc atelierul „Meat Replacement”, din cadrul seriei de evenimente „Bazele gătitului vegetarian”.
Vei găti cot la cot cu Chef Ștefan Niță și vei afla cum bucătăria vegetariană poate semăna uimitor cu cea bazată pe preparate din carne. Doar că e mult mai sănătoasă 🙂
Costul participării la atelier este de 200 lei.
Pentru înscriere e necesară achitarea unui avans de 50%.
Pentru înscrieri și detalii referitoare la atelier, te rog scrie la [email protected] sau suna la 0742.070.242.
Ne vedem cu drag în 26 februarie!

 

Add Comment