Ediţii în premieră Profesioniºtii, din 28 septembrie, la TVR 1

Mister şi poezie la ediţia în premieră Profesioniștii, difuzată de TVR 1 sâmbătă, 28 septembrie, la aceeaşi oră, 23.00.

Telespectatorii care iubesc emisiunea Profesioniștii vor putea urmări la TVR 1, sâmbătă, 28 septembrie, o invitată surprinzătoare – Maria Margareta Labiş, sora poetului Nicolae Labiş.

„Cine a învăţat la şcoală Moartea cãprioarei, de Nicolae Labiş, îşi aminteşte versul când soru-mea-i flãmândã, bolnavã și pe moarte… Sora poetului, care avea, în poezie, vârsta de 7 ani, va vorbi acum despre acel frumos nebun al anilor ‘50, Nicolae Labiş, poet genial, mort în condiţii misterioase, la numai 21 de ani.
Coincidenţă: Chiar în ziua difuzării emisiunii, la Casa memorială Nicolae Labiş din comuna suceveană Mălini, are loc un festival dedicat poetului. Mai sunt iubitori de poezie!” – Eugenia Vodă, realizatoarea emisiunii Profesioniștii de la TVR 1.

Despre Profesioniștii:
Unul dintre cele mai prestigioase programe ale TVR, distins cu numeroase premii, Profesioniștii se difuzează la TVR 1 din anul 2000. Realizatoarea Eugenia Vodă completează arhiva de aur a Televiziunii Române cu fiecare ediţie a emisiunii Profesioniștii, aceasta rămânând constantă în privinţa calităţii invitaţilor şi a calităţii produsului de televiziune.

Add Comment