(P) Șase ajutoare te ajută să fii gazda desăvârșită

Harnică și pricepută în tot ce ține de bucătărie, ești gata să-ți întâmpini oaspeții, la masa de Sărbători. Tuturor le place să miroasă a curățenie, iar Bonux te ajută cum nu se poate mai bine să speli perdelele și fețele de masă. Le calci atât de ușor, dacă le limpezești cu Lenor! Iar dacă adaugi în mașina de spălat și noul produs Lenor Unstoppables – perle parfumate solide, mirosul prospețimii te va însoți oriunde în casa ta, timp de 12 săptămâni.

În Ajunul Crăciunului, Mr. Propper e la datorie, alături de tine. Știi doar că nu te lasă niciodată la greu! Cu acest ajutor, podelele bucătăriei tale devin atât de strălucitoare, încât se vor simți ca acasă chiar și Moșul și ajutoarele lui. Pentru o degresare perfectă și fără efort, nu uita să te aprovizionezi cu Fairy, căci vasele de la Sărbători nu se lasă înduplecate de orice detergent de vase.

Îți dorești un parfum discret, dar persistent, pentru încăperile mai greu de aerisit? Ambi Pur alungă orice miros neplăcut și-ți dă o stare de bine.

Ai nevoie de o mână de ajutor pentru atmosfera specială, iar tu vrei să devii cea mai ospitalieră gazdă? Bazează-te pe aceste 6 ajutoare: Bonux, Lenor, Lenor Unstoppables, Mr. Propper, Fairy, Ambi Pur.

Șase ajutoare te ajută să fii gazda desăvârșită

TALON de CONCURS

20 premii constând în produse de curățat

(Bonux, Lenor, Lenor Unstoppables, Mr. Proper, Fairy, Ambi Pur)

Vom trage la sorți 20 de câștigători pentru premii ce constă în produse de curățat dintre cele 6 ajutoare.

Regulamentul concursului

4 Comments

  1. Mihai decembrie 11, 2016
  2. Nicolai decembrie 11, 2016
    • Crenguta decembrie 23, 2016

Add Comment