Home made Pastaaa! Și Sosuri!

Chef Stefan Nita te va învăța să pregătești paste acasă. Și sosurile aferente.

Vom pregăti paste vegetariene cu și fără gluten, raw și gătite, și mai multe variante de sos.
Pentru că tu să-ți duci gătitul acasă la alt nivel!

Chef Ștefan Nită este poate cel mai iubit bucătar vegetarian român, care a contribuit la crearea meniurilor majorității restaurantelor vegetariene din România.

Acum șți stă la dispoziție, pentru a te învăța să pregătești preparate vegetariene delicioase și sănătoase.

Atelirul de gătit Pasta & Sos va avea loc în 4 mai 2017, la Kuxa Events, între orele 18:00 si 22:00.
Costul de participare este de 200 lei.

Pentru înscrieri și detalii, va rog sunati la 0742.070.242 sau scrieti la [email protected]

Acest eveniment face parte din seria de evenimente Bazele gătitului vegetarian, organizat de Asociația Vegetarienilor din România, și susținută de Velpitar și Painea Graham.

Add Comment