Bunătatea și bogăția mesei de Crăciun în varianta vegetariană

Oare putem replica bunătatea și bogăția mesei de Crăciun în varianta vegetariană?

Cum vegetarianizăm cele mai cunoscute preparate de sărbatori și ce alte bunătăți putem adăuga?

Află sâmbătă, 17 decembrie 2016, de la cel mai cunoscut Chef vegetarian: Chef Ștefan Niță.

Între orele 10:00 și 14:00 vei învăța să prepari bunătăți vegetariene pentru masa de Crăciun.
Vom pregăti piftie, salată de boeuf, ciorbă de burtă fără burtă, sarmale, cozonaci, toate vegane și extrem de delicioase.

Atelierul este organizat de Asociația Vegetarienilor din România, cu sprijinul Velpitar și Philips.

Costul atelierului este de 200 lei.

Avem 20 stații de lucru, și fiecare dintre participanți va găti cot la cot cu Chef Ștefan Niță. 🙂

Pentru înscrieri și informații, te rog contacteaza-ne la î[email protected], sau 0742.070.242.christmas-table-flower-arrangements-740x740

Add Comment