Horia Vîrlan te sfătuiește (V)

Foto: Prima Tv

PB: La ce preparate (ciorbă, drob, stufat, friptură, etc) e bine să folosim diferite tipuri de carne de miel?  

– La ciorba de miel eu recomand gâtul și pieptul de miel.

Foto: Ciorbă de miel – Arhiva Burda România

– La drob, toată lumea știe că trebuie folosite organele, prapurul, dar merge și puțin gât de miel călit împreună cu ceapă verde și usturoi verde.

– La stufat recomand coastele și spata, dar la fel de bine puteți folosi și pulpa din spate.
Friptura cea mai bună iese din pulpa din spate.

 

Foto: Friptură de miel cu spanac – Arhiva Burda România

Mama mea gătește mai bine – al 6-lea sezon cu Horia Vîrlan și Valentin Sanfira

Horia Vîrlan și Valentin Sanfira sunt pregătiți să întâmpine concurenții celui de-al 6-lea sezon al show-ului culinar Mama mea gătește mai bine, de luni până duminică de la ora 19.30.

Din 2 aprilie, ora 19.30, competiția culinară Mama mea gătește mai bine revine cu cel de-al 6-lea sezon. Prezentat de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira, și jurizată de maestrul Horia Vîrlan, show-ul culinar va aduce în fața telespectatorilor noi rețete și mame și copii mai mult sau mai puțin pricepuți.
Maestrul Horia Vîrlan mărturisește că a simțit lipsa echipei de la filmări, “îmi petrec mult timp pe platourile de filmare și am dezvoltat o relație de amiciție, dacă nu chiar de prietenie cu cei din echipă”. Juratul emisiunii ne spune că noul sezon aduce “mame și copii de peste tot din România, vor fi tați, soacre, fii, nurori ori gineri, vor fi naționalități conlocuitoare sau imigranți, toți hotărâți să ne impresioneze atât pe noi, cât și pe cei din fața televizoarelor” și ne avertizează că “nu ai cum să nu te amuzi când își dau cu stângul în dreptul, când vezi fiice sau fii care nu au mai gătit ori, este imposibil să stai serios atunci când câte o mamă uită ce ingrediente îi sunt necesare ca să pregătească o rețetă banală”.

Umăriți din 2 aprilie, ora 19.30, prima ediție din cel de-al șaselea sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, o competiție sub presiune, difuzată de luni până duminică, la Prima TV, care ne promite divertisment de calitate.

Foto: PR Prima TV

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!