Șnițel de porc

Ana Gavra, Arad

Snitel de porc

4 porții
Pregătire: 20 minute
Coacere: 30 minute

Îți trebuie:

  • 600 g carne porc
  • 150 g ciuperci
  • 4 ouă
  • 50 g făină
  • 25 g cașcaval
  • 120 g muștar
  • sare
  • piper

Pregătești așa:

Speli carnea, o cureți de pielițe și o tai felii. Le bați cu ciocanul de șnițele, sărezi și piperezi. Bucățile de carne le treci prin făina, le rulezi, apoi le prăjești în ulei.
Separat faci o omletă foarte subțire (din 4 ouă) în care pui ruloul de carne și rulezi din nou. Ciupercile le speli în mai multe ape și le călești în ulei. Peste ruloul de carne adaugi ciupercile călite peste care presari cașcavalul ras. Le poți servi cu cartofi fierți, morcovi și salată verde.

Add Comment