Cârnați de porc cu sos de vin

Ana Hacman, Suceava

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

Foto: Practic in bucatarie, Mihai Nicolae

2-3 porții
Pregătire: 15 minute
Fierbere: 20 minute

Îți trebuie:

  • 500 g cârnați proaspeți de porc
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 bob mic nucșoară
  • 100 g unt

Pregătești așa:

În apă clocotită pui pentru 5 minute cârnații la fiert împreună cu Delikat pentru Cârnăciori și atâta apă cât să-i cuprindă, după care arunci apa și o înlocuiești cu vin, adaugi nucșoara, Delikatul pentru Cârnăciori și untul. Acoperi cu un capac și mai fierbi la foc mic încă 10 minute. Se servesc calzi alături cu cartofi natur (fierți în apă cu sare), presărați cu pătrunjel verde tocat fin.



Add Comment