Limo-Limonada, delicioasă și răcoroasă

foto: de la Pixabay

Limo-Limonada, delicioasă și răcoroasă

Vara, limonada-i peste tot. La concurență cu berea:)
De treci pe lângă terase, nu e masă să nu vezi ditamai stacana cu limonadă. Dar limonada nu e cea simplă, cum o știam noi cândva, după rețeta de bază: apă, zahăr și lămâie. Limonada s-a sofisticat și ea, căci cu cât are mai multe și mai interesante ingrediente, cu atât mai trendy e limonada. Păi sună mai bine o limonadă cu ghimbir, cu mentă, cu agrișe sau coacăze. Tocmai ce am băut și eu o limonadă fițoasă ieri.

foto: de la pixabay

Limonada asta avea pepene. Ei, taci. Chiar cu pepene nu mă gândisem că ar ieși bună combinația. Ba chiar și mentă avea. Dar nu era deloc rea! Chiar mi-a plăcut. O problemă am eu, însă: se mai cheamă limonadă, când lămâia nu mai e vedeta! Sau când nu doar ea mai e vedeta?
A, să nu uit! Contează foarte mult și din ce-o bei. Un pahar banal, umbrește valoarea limonadei, pe când o carafă, o mini-carafă, un pahar spfisticat și pai inclus sau o sticlă din aceea de lapte (cum era pe vremuri) sunt mult mai potrivite cu minunata băutură estivală. Acum, de ce să nu recunosc? Chiar fac bani buni oamenii ăștia care vând limonadă și nici nu muncesc prea mult, că doar nu culeg și transportă lămâile…decât de la supermarket!

foto: de la pixabay

foto: de la pixabay

Să aveți o zi răcoroasă și o limonadă rece, alături!

Crenguța Simion

foto: de la pixabay.com

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!