Pastele Băneasa – gusturile copilăriei

Redescoperim gusturile copilăriei cu pastele Băneasa!

Băneasa lansează provocarea de a ne împărtăși rețetele dragi ale copilăriei prin intermediul Concursului Rețete cu miez de poveste.
Pastele Băneasa aduc cu sine magia și nostalgia gustului copilăriei, cea mai frumoasă vârstă, plină de aventuri și lipsită de griji. Cum este mai ușor să-ți amintești decât prin intermediul gustului?!

baneasa

Foto: Concurs Rețete cu miez de poveste

Păstrată cu grijă și dată mai departe din generație în generație, fiecare rețetă autentică spune o poveste. Sunt povești pe care le retrăiești cu drag de fiecare dată când gătești rețetele tradiționale de casă! Provocăm iubitorii de paste Băneasa să recreeze magia copilăriei la ei în bucătărie și să ne împărtășească cele mai delicioase povești culinare din familia lor! Îi provocăm să împartă cu noi rețeta lor #cu miez de poveste și să retrăiască gusturile adevărate de care le era dor!
Acest concept ne ajută să le reamintim consumatorilor cum să păstreze și să prețuiască fericirea de a se bucura de amintirile dragi ale copilăriei, de a fi pur și simplu în preajma celor dragi. Conceptul permite spațiu pentru comunicarea unei provocări către creativitate, mai ales atunci când vine vorba de produsele gătite “din amintiri” – campania este, în cele din urmă, o invitație de a trăi și de a împartăși magia preparatelor preferate gătite de mama sau bunica și acum de noi, de la proces la servire. Astfel, dorim să împartășim publicului nostru un mesaj emoțional…al rețetelor cu miez de poveste, în timp ce gătitul cu drag, aduce bucurie întregii familii.
Piesa centrală a acestui concept este întâlnirea celor trei generații: fiică, mamă, bunică acolo unde este “sufletul casei”- bucătăria, unde creează noi amintiri de neprețuit și se bucură de preparate tradiționale gătite cu pastele Băneasa!

Intră pe www.concurs.pastebaneasa.ro, împărtășește-ne gustul care ți-a făcut copilăria minunată și poți câștiga unul din premiile concursului!

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!

Add Comment

+

Abonare newsletter

Fii la curent cu noutatile PracticInBucatarie.ro!