Întâmplări magice pentru cei mici, la Castel

Întâmplări magice pentru cei mici, la Castel

Iarna aceasta nu ne mai temem nici de frig și nici de zăpadă! Ne sperie cu mult mai mult aglomerația din magazine, cozile nesfârșite și veșnica goană după cadouri. Pentru aceia dintre voi care nu se vor lăsa copleșiți anul acesta de reduceri și oferte, care aleg să nu le mai dăruiască celor mici munți de cadouri, ci mai multă distracție, amintiri frumoase și hrană pentru imaginație, avem o veste-poveste!

Foto: Întâmplări Magice – Orășelul Copiilor

 

În 7 decembrie, la Castelul Magic din Orășelul Copiilor, cel mai mare loc de joacă pentru copii din Sectorul 4, va avea loc evenimentul „Întâmplări Magice la Castel”, un concept dezvoltat de doi părinți după ce și-au întrebat copiii ce dorințe și-ar îndeplini ei înșiși, de sărbători, dacă ar avea puteri magice.

Inventat, deci, atât de părinți, dar mai ales de copii, „Întâmplări Magice la Castel” pune pe primul plan copilăria, magia și inocența ei, dincolo de jocurile pe calculator, dincolo de teme și (mai ales) de telefon, unde joaca este la liber. Copiii pot profita din plin de locul de joacă ultra generos al Castelului, iar părinții pot vizita expoziția de cadouri hand-made, cărți și dulciuri cu zahăr și fără zahăr preparate cu drag pentru ei de cofetari pricepuți.

Biletele pot fi cumpărate direct de la intrarea în Castelul Magic din Orășelul Copiilor.

Asociația Sarida va organiza la Castel și un punct de colectare pentru cadouri mici și lucrușoare ce vor aduce bucurie unor copii de la sate.

Add Comment